Systemejerskaber

KU kommunikation står i spidsen for en række systemer, der understøtter kommunikationene på tværs af universitetet. Det dækker blandt andet over et af Nordens største intranet, et af Danmarks største websteder og et stort videoarkiv.

Ekstern web

www.ku.dk

5 mio. sidevisninger og 1,5 mio. besøg per måned. Der er 2.000 subsites, og ca. 175 nye subsites kommer til om året. 1.500 har redaktørrettigheder på domænet.

Intranet KUnet

intranet.ku.dk

55.000 daglige besøg på intranettet KUnet. 525 subsites (sitecollections) og 2.000 grupperum.

Videoportal

video.ku.dk

Indeholder knap 10.000 videoer, der tilsammen er afspillet ca. 7 mio. gange. Portalen bruges både til undervisningsfilm, forskningsformidling, markedsføring osv.

Billedarkiv

image.ku.dk

Indeholder p.t. flere end 33.000 billeder fra alle KU’s fakulteter

Mobilapp

myUCPH

Indeholder vigtige informationer til de studerende, bl.a. skema og beskeder om studiet. Blev lanceret til iOS og Android i august 2015 og er downloadet over 14.000 gange.

Skabelonsystem

Skabelonsystemet til Office-pakken rummer et stort udvalg af skabeloner til alt fra breve over printskilte til minipostere, primært i Word.

Sprogværktøj
KU Translate
KUlex

KU Translate er et KU-tilpasset maskinoversættelsesmodul, der kan oversætte mellem dansk og engelsk og mellem engelsk og dansk. Ca. 200 daglige besøg.
KUlex er KU's terminologidatabase med over 10.000 termer på dansk og engelsk og over 3.000 månedlige søgninger.

For mere information om systemerne kontakt KU Kommunikation på kommunikation@adm.ku.dk.